Magdalena Wauters, Opwijk (België)

coach voor honden en katten

COVID-19: Momenteel vinden huisbezoeken weer op locatie plaats!

Diensten

Hulp bij kattengedrag

Over katten wordt nog wel gedacht dat ze weinig interesse hebben voor hun mensen Niets is minder waar, ook katten hechten zich aan hun huisgenoten en hebben zo hun noden.  En ook katten kunnen zich slecht in hun vel voelen en uiten dat door kattengedrag dat wij als ongewenst ervaren.

Hulp bij hondengedrag

Als het niet helemaal verloopt zoals je had gedacht, of erger, het loopt helemaal verkeerd voor je gevoel, dan wacht je best niet langer om hulp in te roepen. Want niet alleen jij zal je er dan slecht bij voelen, ook je huisdier.

Boekjes met praktijkervaringen

Er zijn verschillende boekjes verkrijgbaar met tips en tricks voor onder andere een geslaagde adoptie voor een hond en kat.

 

Recensies

Familie Korfker met hond Hugo

‘’Wij hebben Magdalena geraadpleegd zowel voor ons hondje, als die van onze dochter en schoonzoon. Het was allemaal niet gemakkelijk maar met de hele goede adviezen, zorg, het goed luisteren en daar op in spelen, hebben we een enorm resultaat kunnen bereiken. 

Ons hondje kon zomaar gaan bijten. We moesten dus de signalen gaan herkennen en ook uitzoeken wanneer het gebeurde. Dat kost tijd en aandacht. Steeds weer tussendoor gaven we verslag en kregen we adviezen. Nu bijt hij nooit meer en ook het eindeloze blaffen heeft hij afgeleerd.

Op straat kunnen we rustig langs andere honden lopen zonder dat hij iets doet. Verder was het erg belangrijk dat hij goed leerde omgaan met het feit dat onze kleindochter (1 jaar) vaak bij ons is. Ook dat doet hij nu top! Anderen zeiden wel dat hij dominant was en een harde aanpak nodig had.

Wij weten dat hij (Hugo) juist een heel gevoelig hondje is en hem beter leren begrijpen, was het enige dat echt resultaat gaf en ook fijner om te doen. We hebben ook geleerd duidelijker te zijn, geen vage signalen af te geven die hij niet begrijpt.

Kortom: super leerzaam!! Als dieren gedragstherapeut kunnen wij haar zeer aanbevelen!!

Dank je wel Magdalena voor al je hulp, aandacht en adviezen!‘’

Op zoek naar een coach voor uw hond of kat?

“Momenteel ben ik vooral werkzaam als honden- en kattencoach. Hierbij geef ik advies aan huis. Ook verzorg ik lezingen over honden- en kattengedrag.

Daarnaast volg ik de opleiding: Trust-Technique Practitioner (linkt naar andere website), oftewel: gedragstherapeut Trust Techniek. Hier wordt op een hele andere manier gewerkt om een dier te helpen. In de toekomst hoop ik hierover ook lezingen en consulten te geven.

Lees hier meer informatie over honden- en kattencoach Magdalena Wauters of neem direct contact op.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Telefoonnummer

(0468) 111 638

Adresgegevens

Kalkestraat 2
1745 Opwijk (België)

BTW-nummer

BE0550562397

Openingstijden

Bereikbaar tussen 10.00 - 21.00 uur
Op zondag gesloten